- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZE
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 1-2 lt / da 4-6 yapraklı dönemde 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır
Yapraktan 200-300 ml / 100 lt su
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 1-2 lt / da 4-6 yapraklı dönemde 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır
Yapraktan 200-300 ml / 100 lt su
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 1-2 lt / da Gözler patladığında ve çiçeklenme sonrası kullanılır. Ayrıca hasat sonrası yaprak dökümü öncesi de kullanılmalıdır
Yapraktan 200-300 ml / 100 lt su
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Tohuma 1 lt/500 kg tohum Ekim öncesitohuma kaplama şeklinde uygulanır
Yapraktan 100-150 ml / da Kardeşlenme döneminde
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 100-150 ml / da Çıkıştan 3-4 hafta sonra 2-3 uygulama yapılır
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlamadan 1-2 lt / da Gözler patladığında, çiçeklenme sonrası ve hasat sonrası yaprak dökümü öncesi de kullanılmalıdır
Yapraktan 200-300 ml / 100 lt su
ÜZÜM Damlamadan 1-2 lt / da Gözler uyandıktan sonra çiçek başlangıcına kadar 15-20 günde bir 2-3 uygulama yapılır
Yapraktan 200-300 ml / 100 lt su
ZEYTİN Damlamadan 1-2 lt / da Çiçeklenme öncesinde, meyve tutumunda ve erken sonbaharda uygulanır
Yapraktan 200-300 ml / 100 lt su
a