- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU
ÜRÜN | GÜBRELEME | DOZ | UYGULAMA SÜRESİ | |
---|---|---|---|---|
SEBZE (Açık Alan) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlama | 1-1,5 kg / da | Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama |
Yapraktan | 75-100 ml / 100 lt su | |||
SEBZE (Sera) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlama | 1-1,5 kg / da | Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama |
Yapraktan | 75-100 ml / 100 lt su | |||
MEYVELER | Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. | Damlamadan | 1-1,5 kg / da | Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama |
Yapraktan | 75-100 ml / 100 lt su | |||
TAHILLAR | Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. | Damlama | 75-100 ml / da | Kardeşlenme dönemi ve başak döneminde |
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER | Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk | Damlama | 75-100 ml / da | Kardeşlenme dönemi ve başak döneminde |
NARENCİYE | Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt | Damlama | 1-1,5 kg / da | Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama |
Yapraktan | 100-125 ml / 100 lt su | |||
ÜZÜM | Damlamadan | 1-1,5 kg / da | Sürgün faaliyetleri başlangıcından itibaren gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | |
Yapraktan | 100-125 ml / 100 lt su | |||
ZEYTİN | Damlamadan | 1-1,5 kg / da | Çiçeklenmeden önce ve sonra 2-3 uygulama | |
Yapraktan | 100-125 ml / 100 lt su | a |