- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZE
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlama 1-1,5 kg / da Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlama 1-1,5 kg / da Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
MEYVELER Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 1-1,5 kg / da Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Damlama 75-100 ml / da Kardeşlenme dönemi ve başak döneminde
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Damlama 75-100 ml / da Kardeşlenme dönemi ve başak döneminde
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlama 1-1,5 kg / da Çiçeklenme öncesi hasada kadar 2-3 uygulama
Yapraktan 100-125 ml / 100 lt su
ÜZÜM Damlamadan 1-1,5 kg / da Sürgün faaliyetleri başlangıcından itibaren gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama
Yapraktan 100-125 ml / 100 lt su
ZEYTİN Damlamadan 1-1,5 kg / da Çiçeklenmeden önce ve sonra 2-3 uygulama
Yapraktan 100-125 ml / 100 lt su
a