- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZELER
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 1-1,5 lt / da Çiçeklenme başlangıcından hasta kadar 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 1-1,5 lt / da Çiçeklenme başlangıcından hasta kadar 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / da
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 1-1,5 lt / da Gözler patladığında, taç yapraklar döküldükten sonra 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Yapraktan 300-400 ml / da Kardeşlenme sonunda ve ot ilaclarıyla birlikte
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 300-400 ml / da 6-8 yapraklı dönemden hasata kadar 2-3 uygulama
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlamadan 1-1,5 lt / da Çiçeklenmeden önce ve meyve tutulumundan sonra 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
ÜZÜM Damlamadan 1-1,5 lt / da Gözler patladığında, taç yapraklar döküldükten sonra 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
ZEYTİN Damlamadan 1-1,5 lt / da Gözler patladığında, taç yapraklar döküldükten sonra 2-3 uygulama
Yapraktan 75-100 ml / 100 lt su
a