- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU
ÜRÜN | GÜBRELEME | DOZ | UYGULAMA SÜRESİ | |
---|---|---|---|---|
SEBZE (Açık Alan) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlamadan | 1-2 kg/da | Çiçeklenme başlangıcı, çiçeklenme dönemi ve meyve tutumu sonrası uygulanır |
Yapraktan | 75-100 gr/100 lt su | |||
SEBZE (Sera) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlamadan | 2-3 kg/da | Çiçeklenme başlangıcı, çiçeklenme dönemi ve meyve tutumu sonrası uygulanır |
Yapraktan | 150-250 gr/100 lt su | |||
Meyve Ağaçları | Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. | Damlamadan | 2-3 kg/da | Çiçeklenme başlangıcı, çiçeklenme dönemi ve meyve tutumu sonrası uygulanır |
Yapraktan | 100-200 gr/100 lt su | |||
TAHILLAR | Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. | Tohuma | 50-100 gr/da | Bitkinin 4-5 yapraklı olduğu dönemde 15-20 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER | Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk | Yapraktan | 50-100 gr/da | Bitkinin 4-5 yapraklı olduğu dönemde 15-20 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
NARENCİYE | Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt | Damlamadan | 1-2 kg/da | Çiçeklenme başlangıcı, çiçeklenme dönemi ve meyve tutumu sonrası uygulanır |
Yapraktan | 100-200 gr/100 lt su | |||
ÜZÜM | Damlamadan | 1-2 kg/da | Çiçeklenme başlangıcı, çiçeklenme dönemi ve meyve tutumu sonrası uygulanır | |
Yapraktan | 100-200 gr/100 lt su | |||
ZEYTİN | Damlamadan | 1-2 kg/da | Çiçeklenme başlangıcı, çiçeklenme dönemi ve meyve tutumu sonrası uygulanır | |
Yapraktan | 100-200 gr/100 lt su | a |