- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU
ÜRÜN | GÜBRELEME | DOZ | UYGULAMA SÜRESİ | |
---|---|---|---|---|
SEBZE (AÇIK ALAN) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlamadan | 300-500 gr / da | Çiçekleme Öncesinden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 kez uygulanır |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
SEBZE (Sera) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlamadan | 300-500 gr / da | Çiçekleme Öncesinden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 kez uygulanır |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
Meyve Ağaçları | Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. | Damlamadan | 150-200 gr / da | Çiçekleme döneminde ve meyve oluşumu başlangıcında |
Yapraktan | 300-500 gr / da | |||
TAHILLAR | Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. | Yapraktan | 150-200 gr / da | Kardeşlenme Dönemi ve Başak Döneminde |
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER | Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk | Yapraktan | 150-200 gr / da | Bitkilerin 4-5 yapraklı olduğu dönemden itibaren 1-2 uygulama |
NARENCİYE | Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt | Damlamadan | 300-500 gr / da | Çiçeklenme döneminde ve meyve oluşumu başlangıcında |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
ÜZÜM | Damlamadan | 300-500 gr / da | Salkımlar kapandıktan sonra | |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
ZEYTİN | Yapraktan | 150-200 gr / da | Sürgün Döneminde 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | a |