- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZE
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Yapraktan 250-300 ml/100 lt su ilk çiçek öncesi 1 uygulama ve ilk meyve tutumundan itibaren hasada kadar 2-3 uygulama
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Yapraktan 250-300 ml/100 lt su ilk çiçek öncesi 1 uygulama ve ilk meyve tutumundan itibaren hasada kadar 2-3 uygulama
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Yapraktan 250-300 ml/100 lt su Çiçeklenmeden önce ve çiçeklenmeden sonra 2 uygulama
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Yapraktan 250-300 ml/100 lt su Kardeşlenme dönemi ile çiçeklenme dönemi arasında 2-3 uygulama
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 250-300 ml/100 lt su Çiçeklenme dönemine kadar 2-3 uygulama
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Yapraktan 250-300 ml/100 lt su Çiçeklenmeden önce ve çiçeklenmeden sonra 2 uygulama
ÜZÜM Yapraktan 250-300 ml/100 lt su Sürgünler uzamaya başladığında ve su yürüme döneminde 2 uygulama
ZEYTİN Yapraktan 250-300 ml/100 lt su Çiçeklenmeden önce ve çiçeklenmeden sonra
a