- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZELER
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 1-1,5 lt / da Fidenin şaşırtılmasından itibaren gelişim döneminde 2-3 uygulama
Yapraktan 150-200 gr / da
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 1-1,5 lt / da Fidenin şaşırtılmasından itibaren gelişim döneminde 2-3 uygulama
Yapraktan 150-200 gr / da
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 1-1,5 lt / da Vegetatif dönemin başlangıcından itibaren gelişim dönemi boyunca 2-3 uygulama
Yapraktan 150-200 gr / da
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Yapraktan 300-400 ml / da Kardeşlenme başlangıcından itibaren 2-3 uygulama
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 300-400 ml / da Kardeşlenme başlangıcından itibaren 2-3 uygulama
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlamadan 1-1,5 lt / da Vegetatif dönemin başlangıcından itibaren gelişim dönemi boyunca 2-3 uygulama
Yapraktan 150-200 gr / da
ÜZÜM Damlamadan 1-1,5 lt / da Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama
Yapraktan 150-200 gr / da
ZEYTİN Damlamadan 1-1,5 lt / da Çiçeklenmeden önce ve meyve tutulumundan sonra 2 uygulama
Yapraktan 150-200 gr / da
a