- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU
ÜRÜN | GÜBRELEME | DOZ | UYGULAMA SÜRESİ | |
---|---|---|---|---|
SEBZELER (Açık Alan) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlamadan | 1-1,5 lt / da | Fidenin şaşırtılmasından itibaren gelişim döneminde 2-3 uygulama |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
SEBZE (Sera) |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. | Damlamadan | 1-1,5 lt / da | Fidenin şaşırtılmasından itibaren gelişim döneminde 2-3 uygulama |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
Meyve Ağaçları | Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. | Damlamadan | 1-1,5 lt / da | Vegetatif dönemin başlangıcından itibaren gelişim dönemi boyunca 2-3 uygulama |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
TAHILLAR | Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. | Yapraktan | 300-400 ml / da | Kardeşlenme başlangıcından itibaren 2-3 uygulama |
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER | Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk | Yapraktan | 300-400 ml / da | Kardeşlenme başlangıcından itibaren 2-3 uygulama |
NARENCİYE | Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt | Damlamadan | 1-1,5 lt / da | Vegetatif dönemin başlangıcından itibaren gelişim dönemi boyunca 2-3 uygulama |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
ÜZÜM | Damlamadan | 1-1,5 lt / da | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | |
Yapraktan | 150-200 gr / da | |||
ZEYTİN | Damlamadan | 1-1,5 lt / da | Çiçeklenmeden önce ve meyve tutulumundan sonra 2 uygulama | |
Yapraktan | 150-200 gr / da | a |