- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZE
(AÇIK ALAN)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 800 ml / da Çiçek Öncesive meyve bağlama döneminde 15-20 gün ara ile 4-5 kez uygulanır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 800 ml / da Çiçek Öncesive meyve bağlama döneminde 15-20 gün ara ile 4-5 kez uygulanır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 800 ml / da Çiçek öncesi ilk meyve tutumundan sonra 15-20 gün ara ile 3-4 kez
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Yapraktan 150-200 ml / da Kardeşlenme Dönemi ve sonrasında 2-3 kez
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 150-200 ml / da Çiçek öncesi ilk meyve tutumundan sonra 15-20 ara ile 3-4 kez
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlamadan 800 ml / da Çiçek öncesi ilk meyve tutumundan sonra 15-20 ara ile 3-4 kez
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
ÜZÜM Damlamadan 800 ml / da Meyve oluşum döneminden hasat sonuna kadar
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
ZEYTİN Damlamadan 700 ml / da Meyve oluşum döneminden hasat sonuna kadar
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
a