- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZELER
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 2-4 lt / da Çiçeklenme başlangıcı, Çiçeklenme dönemi ve meyve tutulumu sonrası uygulanır
Yapraktan 150-200 ml / 100 lt su
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 2-4 lt / da Çiçeklenme başlangıcı, Çiçeklenme dönemi ve meyve tutulumu sonrası uygulanır
Yapraktan 100-150 ml / da
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 2-4 lt / da Çiçeklenme başlangıcı, Çiçeklenme dönemi ve meyve tutulumu sonrası uygulanır
Yapraktan 150-200 ml / 100 lt su
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Yapraktan 300-400 ml / da Bitkinin 4-5 yapraklı olduğu dönemde 15-20 gün ara ile uygulanır
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 300-400 ml / da Çıkıştan 3-4 hafta sonra 2-3 uygulama yapılır
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlamadan 2-4 lt / da Gözler patladığında, çiçeklenme sonrası ve hasat sonrası, yaprak dökümü öncesi de kullanılmalıdır.
Yapraktan 150-200 ml / 100 lt su
ÜZÜM Damlamadan 2-4 lt / da Gözler uyandıktan sonra çiçeklenme öncesi ve hasat sonrası uygulanır
Yapraktan 150-200 ml / 100 lt su
ZEYTİN Damlamadan 2-4 lt / da Çiçeklenme öncesinde ve erken sonbaharda uygulanır
Yapraktan 150-200 ml / 100 lt su
a