- ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU

ÜRÜN GÜBRELEME DOZ UYGULAMA SÜRESİ
SEBZELER
(Açık Alan)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 2-4 lt / da Meyve Büyüme Zamanına kadar 2-3 uygulama yapılır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
SEBZE
(Sera)
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana, Kavun, Karpuz, Bezelye, Patates, Soğan vs.. Damlamadan 2-4 lt / da Meyve Büyüme Zamanına kadar 2-3 uygulama yapılır
Yapraktan 300-350 ml / 100 lt su
Meyve Ağaçları Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs.. Damlamadan 2-4 lt / da Meyve tutumu sonrası 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs.. Yapraktan 300-400 ml / da 4-5 yapraklı olduğu dönem ile ikinci boğum dönemi arasında uygulanır
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER Ayçiçeği, Pancar, Kanola, Pamuk Yapraktan 300-400 ml / da Çıkıştan 3-4 hafta sonra 2-3 uygulama yapılır
NARENCİYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Damlamadan 2-4 lt / da Meyve büyüme başlangıcı ile hasat arasında 2-3 uyguşama yapılır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
ÜZÜM Damlamadan 2-4 lt / da Dane tutumu ile hasat öncesi dönemde uygulanır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
ZEYTİN Damlamadan 2-4 lt / da Çieklenme öncesinde ve meyve tutumunda uygulanır
Yapraktan 300-400 ml / 100 lt su
a