ALBINOR

(NK lı Organomineral Sıvı Gübre)

ALVINOR  azot ve potasyum elementleri ile bitki özlü kompost organik madde hümik asit ve fulvik asit içerir. Toprak düzenleyici etkisi vardır, kök oluşumu ve gelişmesini hızlandırır, bitkinin büyümesini ve gelişmesini kuvvetlendirir,  çiçeklenmeyi ve meyve tutumunu arttırır, ürün miktar ve kalitesini yükseltir, topraktaki tuz birikimini önler, tohumdan hasada kadar vegetasyon dönemlerinde kullanılabilir.

İÇERİK % w/w
Toplam Organik Madde 30
Toplam Azot (N) 4
Organik Azot (N) 0,4
Amonyum Azotu (N) 1,1
Nitrat Azotu (N) 1,2
Ure Azotu (N) 1,3
Suda Çözünür Potasyum Oxide(K2O) 6
Toplam Humik+Fulvik asit 17
pH 4-6

 

ALBİNOR ÖNERİLEN KULLANIM TABLOSU
ÜRÜN GÜBRELEME Doz UYGULUMA SÜRESİ
SEBZELER Domates, Biber, Roka, Patlıcan, Salatalık, Marul, Lahana,  Kavun, Karpuz, Maydanoz, Patates, Soğan vs… Topraktan 2 lt/da Ekim öncesinde.
Yapraktan 200-300ml/100 lt su  Ekim sonrasında çiçeklenme öncesi, tomurcuk ve meyve büyüme başlangıcında.
MEYVELER Elma, Armut, Kiraz, Erik, Şeftali, Kivi, Kayısı, Ayva, Nar, Ceviz, Çilek vs. Topraktan 2 lt/da Çiçek açmadan evvel kök diplerine verilir
Yapraktan 200-300 ml/100 lt su  Çiçek öncesi ve çiçek sonrasında yaprak gübreleri ve zirai ilaçlarla suya karıştırılarak yapraktan tatbik edilir.
TAHILLAR Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar, Mısır, Çeltik vs. Topraktan 1-1,5 lt /da Ekim öncesi ot ilaçlarıyla karıştırılarak toprağa uygulanır.
Yapraktan 200-300 ml/100 lt su Ekim sonrası sapa kalkma döneminde uygulanır
ENDUSTRIYEL BITKILER Ayçiçeği, Kanola, Pancar, Pamuk Topraktan 1-1,5 lt/da Ekim öncesi ot ilaçlarıyla karıştırılarak toprağa uygulanır.
Yapraktan 200-300 ml/100 lt su Ürün 20-25 cm olduktan sonra uygulanır
NARENCIYE Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt Topraktan 1,5-2 lt/da Çiçek açmadan evvel kök diplerine verilir
Yapraktan 200-300 ml/100 lt su Bitki gelişim döneminde 1-2 uygulama yapılır.
ÜZÜM Topraktan 1,5-2 lt/da Bitkiler uyanmaya başladıktan sonra hasada kadar kullanılır.
Yapraktan 200-300 ml/100 lt su
ZEYTİN Topraktan 1,5 -2 lt/da Çiçek öncesinden hasada kadar 3-4 kez uygulanır
Yapraktan 200-300 ml/100 lt su
SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJCILIK Topraktan 1 lt/da İyi bir kök sistemi oluşuncaya dek bütün sulamalarda.
Yapraktan 70-80 ml/100 lt su Yapraktan sulamalarda 3 – 5 kez